Ring til os på 21 46 20 61

Stennedlægningsfræser, Muratori MWX

En fræser, fire funktioner i kraftig udgave
  • Fræsning
  • Stennedlægning
  • Jævning
  • Jordpakning

En stennedlægningsfræser er anvendelig til rigtig mange formål. Denne fræser monteres som redskab på vores kompakttraktor.

Fræseren har en arbejdsbredde på 1,45 cm. Det vil sige at den kan bruges på steder hvor der ikke er plads til en almindelig traktor, og steder hvor der er for meget til at bruge en to-hjulet traktor.

Selve fræseren ligner en almindelig fræser, men knivakslen roterer i modsat retning af en almindelig fræser. På fræseren er der monteret et gitter, hvor større sten ikke kan trænge igennem. Derved bliver sten og andet uønsket materiale lagt nederst, mens det dækkes af jord. Fræseren er desuden monteret med en planeringsplanke og tromle. Derved er denne fræser yderst effektiv, og udfører både fræsning, stennedlægning, jævning og jordpakning i en arbejdsgang.

Samtidig ligger denne fræsermodel i den kraftige ende af skalaen. Den er lavet til at gå dybere i jorden, og er derfor bedre til at håndtere meget materiale. Derved får man mere ”rent jord” i overfladen at arbejde med.

Fræseren kan anvendes til mange formål. F.eks. til omlægning/ anlæg af græsplæne, fræsning af køkkenhave, vedligeholdelse af ridebaner og ridestier, etablering af stier i skove og vildtremisser.

Hvis denne fræser ikke passer til dine ønsker eller ideer, tilbyder MVP Service også stennedlægning- og alm. fræsning med en to-hjulet traktor. Den kræver ikke så meget plads, men udfører også et godt stykke arbejde.

Kontakt os her:

Mvp Service V/ Malene Villumsen
Skagen Landevej 611, Mygdal
9800 Hjørring

Tlf.: 21 46 20 61
Email: MVPService@outlook.dk
CVR: 35757465

 

Find mig på Facebook