Ring til os på 21 46 20 61

Minigraver i Hjørring og Hirtshals

Arbejde med minigraver

Er du på udkig efter en minigraver til at hjælpe med gravearbejdet i din have? Så er du kommet til det rette sted. Hos MVP Service tilbyder vi assistance med minigraveren i og omkring Hjørring og Hirtshals.

Gravearbejde

En minigraver er et meget alsidigt redskab, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Det kan løse små opgaver, men også større og hårdere projekter. Skal du have gravet en mindre rod op eller ryddet ud i dine bede, er en minigraver det rette redskab. Da minigraveren kun skal bruge omkring en meters adgangsvej, kan den komme til, hvor andre maskiner er for store.

Få hjælp af MVP Service

Hos MVP Service sætter vi en ære i at hjælpe dig med at skabe en flot have. Med vores minigraver kan vi hjælpe dig med at etablere nye haveanlæg, få planeret din indkørsel eller grave et kabel ned. Da vores graver har rotortilt monteret, kan vi også afrette skråninger og volde med høj og flot finish.

Har du brug for en minigraver?

kontakt os i dag på telefon 21 46 20 61 eller på mail MVPService@outlook.dk. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud på din graveopgave.

Kontakt os her:

Mvp Service V/ Malene Villumsen Pedersen
Skagen Landevej 611, Mygdal
9800 Hjørring

Tlf.: 21 46 20 61
Email: MVPService@outlook.dk
CVR: 35757465

 

Find mig på Houzz.dk