Ring til os på 21 46 20 61

Havearbejde og haveanlæg i Hirtshals og Hjørring

Professionel anlægsgartner til havearbejde og haveanlæg

Har du brug for hjælp med dit haveanlæg? Så er du kommet til det rette sted. MVP Service tilbyder en bred vifte af opgaver indenfor havearbejde og haveanlæg omkring Hirtshals, Hjørring og resten af Vendsyssel. Vi tilbyder blandt andet nyanlæg af græsplæner, bekæmpelse af muldvarpe, græsslåning samt ukrudtsbekæmpelse. Uanset om du har brug for hjælp til en større eller mindre opgave, står vi klar til at hjælpe.

Nyt haveanlæg

Hos MVP Service har vi stor erfaring med at anlægge ny have. Vi tilbyder hjælp med anlæg af græsplæne samt plantning af hæk og anlæg af bede. Vi udfører haveanlæg for både privatkunder og erhvervskunder i hele Vendsyssel. Vi er erfarne, omhyggelige og sætter en ære i at din have fremstår så flot som muligt.

Ukrudtsbekæmpelse

Har du brug for hjælp med at holde haven fin og fjerne ukrudt? Så står vi også til rådighed. Vi tilbyder ukrudtsbekæmpelse med og uden brug af kemi. Vi er altid klar til at planlægge arbejdet helt efter dine ønsker.

Kontakt os og hør mere om havearbejde

Skal vi hjælpe dig med din have? Så kontakt os i dag på telefon 21 46 20 61 eller på mail MVPService@outlook.dk. Vi kan både tilbyde hjælp som en løbende aftale og en enkelt gang.

Kontakt os her:

Mvp Service V/ Malene Villumsen Pedersen
Degnbølvej 230
9800 Hjørring

Tlf.: 21 46 20 61
Email: MVPService@outlook.dk
CVR: 35757465

 

Find mig på Houzz.dk

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.