Ring til os på 21 46 20 61

Hækklipning med armklipper i Hjørring og Hirtshals

Få hjælp til din hæk

Har du brug for professionel hjælp til at få klippet hækken? Så få hjælp af MVP Service. Uanset om det drejer sig om små fine hække eller store hække langs fortovet, har vi redskaberne til det. Vi sørger altid for korrekt klipning af hækken i forhold til højde, bredde og form, og vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker for, hvordan arbejdet skal udføres.

Hækklipning med armklipper

Har du en høj eller bred hæk langs dit fortov? Så er det ideelt med en hækklipning med armklipper. Armklipperen er monteret på en lille traktor, så vi kan køre langs dit fortov og klippe hækken. Derudover kan armklipperen også monteres med en rundsavsklinge som vi kan bruge til at beskære hækken.

Få en flot hæk med MVP Service

Hækklipning kan være en stor opgave i haven. Det kan anbefales, at du får klippet hæk to gange årligt, første gang omkring sankthans og anden gang mellem august og september, afhængigt af hvilken kæk du har. Hvis du har en høj hæk, kan den være svært at holde. Hos MVP Service hjælper vi dig med at holde hækken flot. Vi har alle de nødvendige redskaber, og vi tager os også gerne af de afklippede grene fra hækken, så du slipper for besværet med at køre dem væk.

Vil du høre mere om hækklipning?

kontakt os i dag på telefon 21 46 20 61 eller på mail MVPService@outlook.dk. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os her:

Mvp Service V/ Malene Villumsen Pedersen
Skagen Landevej 611, Mygdal
9800 Hjørring

Tlf.: 21 46 20 61
Email: MVPService@outlook.dk
CVR: 35757465

 

Find mig på Houzz.dk