Ring til os på 21 46 20 61

Anlæg af græsplæne

Anlæg af græsplæne

MVP Service tilbyder etablering af græsplæne.
Kort beskrevet findes der to modeller når man ønsker at etablere en ny plæne. Enten kan man vælge at så græsset, eller købe rullegræs. Uanset hvilken model man vælger, kræver det at man er omhyggelig med at lave et godt forarbejde.

 

Såning af græsplæne

Afhængigt af forholdende skal jorden bearbejdes således at der skabes et godt såbed, hvor frøene får optimale spiringsvilkår. Har der tidligere været græs, behandles arealet mekanisk eller med kemi efter kundes ønske.

Efterfølgende fræses der med en stennedlægningsfræser, så sten og uønsket materiale fjernes fra overfladen. Desuden skal der rives manuelt for at fjerne de sidste ujævnheder Til såning af græsplænen anvendes der kvalitets fra fra DSV – Hundsballe Frø. Denne model kræver en del tålmodighed, da man må forvente at der kan gå noget tid før man har en tæt græsplæne. I starten må man også forvente at der vil fremspire ukrudt og lignende. Men husker man at pleje plænen, og slå plænen regelmæssigt vil græsset overtage, så man får en grøn og tæt græsplæne.

Kontakt os her:

Mvp Service V/ Malene Villumsen Pedersen
Skagen Landevej 611, Mygdal
9800 Hjørring

Tlf.: 21 46 20 61
Email: MVPService@outlook.dk
CVR: 35757465

 

Find mig på Houzz.dk

Anlæg af græsplæne med rullegræs

Denne model kræver også at man er omhyggelig med at få lavet et godt forarbejde. Tilgengæld får man hurtigere en tæt græsplæne, som vil falde til i løbet af kort tid.

Rullegræsset leveres på din adresse, så det kan lægges ud hurtigst muligt efter der er skåret hos producenten. Rullegræsset skal ligges tæt sammen, mens der skæres til ved bede og fliser. Efter få dage vil det være svært at se samlingerne. Afhængigt af vejret er det vigtigt at vande, indtil rødderne i det nye rullegræs har fæstnet sig.